Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπλακ άουτ στην Αττική: Πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα

Μπλακ άουτ στην Αττική: Πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), Αττική, ΔΕΗ, Ενέργεια, Ηλεκτρικό Ρεύμα, Μετρό, Παλλήνη,

Σε βλάβη που παρουσιάστηκε στο δίκτυο υπερυψηλής τάσης της Παλλήνης οφείλονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που εμφανίστηκαν σε πολλές περιοχές στην Αττική, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές του ΑΔΜΗΕ στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές του ΑΔΜΗΕ στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων λίγο μετά τις 15.00 το απόγευμα της Τετάρτης, σε μια ώρα το αργότερο (σ.σ. δηλαδή μετά τις 4 το απόγευμα) θα έχει αποκατασταθεί η ομαλή ηλεκτροδότηση στην Αττική.

Ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΔΜΗΕ, «σήμερα στις 14.12 λόγω βλάβης που από τις έως τώρα ενδείξεις έλαβε χώρα σε μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, υπήρξε απώλεια τροφοδότησης φορτίων που επηρέασε περιοχές της Αττικής».

«Οι ενέργειες για την αποκατάσταση ξεκίνησαν αμέσως και αναμένεται η σταδιακή τροφοδότηση των φορτίων το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο ΑΔΜΗΕ θα ενημερώνει διαρκώς για τις εξελίξεις», σημειώνεται.

Προβλήματα από την εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην Αττική

Πολλά προβλήματα έχουν προκληθεί στο λεκανοπέδιο της Αττικής εξαιτίας της εκτεταμένης διακοπής ρεύματος.

Λόγω της διακοπής ρεύματος προβλήματα έχουν σημειωθεί στην κίνηση των οχημάτων καθώς δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί περισσότερες από 90 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες

Στο Μετρό

Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση της γραμμής 2 Ανθούπολη-Ελληνικό.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ το πρόβλημα της κίνησης των συρμών περιορίζεται στο τμήμα από το σταθμό Πανεπιστήμιο έως το σταθμό Ηλιούπολης, ενώ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία από Ανθούπολη έως Πανεπιστήμιο και από τον σταθμό Ηλιόπουλη έως Ελληνικό.

Η διακοπή κυκλοφορίας σημειώθηκε λόγω του προβλήματος στην ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ.

Σχετικά άρθρα