Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι «Ελληνίδες Μάνες» καλούν σε διαμαρτυρία έξω από το Τουρκικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Οι «Ελληνίδες Μάνες» καλούν σε διαμαρτυρία έξω από το Τουρκικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Δημήτρης Κουκλατζής, Ελληνικός Στρατός, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Τουρκία, Τουρκικό Προξενείο, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Σε νέα διαμαρτυρία για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι εξακολουθούν να κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, προχωρούν οι «Ελληνίδες μάνες» από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Seleo.gr.

Οι «Ελληνίδες μάνες», μετά την πρώτη κατ’ ουσία αυθόρμητη διαμαρτυρία στις 9 Ιουλίου, καλούν τους πολίτες να διαδηλώσουν ειρηνικά έξω από το τουρκικό προξενείο στις 24 Αυγούστου στις 10.30.

Στο κάλεσμά τους αναφέρουν:

«Μη αντέχοντας να βλέπουμε τα ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ φυλακισμένα στις Τουρκικές φυλακές, κάποιες «Ελληνίδες μάνες», πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε μια ειρηνική (ακομμάτιστη και ανένταχτη) διαμαρτυρία έξω από το Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης.

»Μπορεί ο Τούρκος Πρόξενος να αρνήθηκε να μας δεχθεί, αλλά ποιος να το περίμενε … η αυθόρμητη αυτή, τελείως ασυντόνιστη πρωτοβουλία 7 Ελληνίδων μητέρων, προβλήθηκε με επαινετικά σχόλια σε τόσα site και τηλεοπτικά κανάλια (κάποια μάλιστα και σε απευθείας μετάδοση)!».

Σχετικά άρθρα