Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καμίνης ανακοίνωσε πόσα χρήματα στέλνουν Σκόπια και Τίρανα για τους πληγέντες

Ο Καμίνης ανακοίνωσε πόσα χρήματα στέλνουν Σκόπια και Τίρανα για τους πληγέντες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλβανία, Αττική, Γιώργος Καμίνης, Δήμος Αθηναίων, Οικονομική Ενίσχυση, Πυρκαγιά, Σκόπια, Τίρανα, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Στην οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας στήριξης των πυρόπληκτων περιοχών στην Αττική προχωρούν οι δήμοι σε Σκόπια και Τίρανα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, οι δήμαρχοι των Σκοπίων, Petre Shilegov και των Τιράνων, Erion Veliaj εξέφρασαν στον Γιώργο Καμίνη τη συμπαράστασή τους για τις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές και υλοποίησαν την εκπεφρασμένη βούλησή τους για οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας στήριξης που αναπτύσσει η Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Σκοπίων απέστειλε 1.000.000 δηνάρια, περίπου 16.000 ευρώ, μεταφέροντας στο δήμαρχο Αθηναίων τη συμπαράσταση όλων των πολιτών των Σκοπίων στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Ο δήμαρχος Τιράνων, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποστέλλει το ποσό των 50.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις πυρκαγιές.

Ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε θερμά τους δύο δημάρχους για την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν, τόνισε ότι η στάση τους πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα, και υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχει η θεμελίωση σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των πόλεων.

Σχετικά άρθρα