Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κως: Άραβες κροίσοι έδωσαν πουρμπουάρ 2.000 ευρώ

Κως: Άραβες κροίσοι έδωσαν πουρμπουάρ 2.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κως,

Απίστευτο, αλλά αληθινό! Άραβες κροίσοι επισκέφθηκαν προ ημερών το νησί της Κω και έκαναν κάτι που θα μπορούσε άνετα να αποτελεί σενάριο παλιάς ελληνικής ταινίας.

Σύμφωνα με το kosinfo24, πέντε Άραβες μαζί με πέντε γυναίκες αραβικής καταγωγής, γευμάτισαν σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης του νησιού, ενώ -αν και ήταν όλοι μία παρέα- κάθισαν σε διαφορετικά τραπέζια.

Όταν ήρθε η ώρα για να φύγουν και ζήτησαν το λογαριασμό, ο ιδιοκτήτης και οι εργαζόμενοι του καταστήματος έπαθαν σοκ, μόλις είδαν πόσα χρήματα είχαν αφήσει ως… πουρμπουάρ.

Οι πλούσιοι Αραβες αν και ο λογαριασμός τους ήταν αξίας 230 ευρώ, άφησαν ένα πολύ γενναίο φιλοδώρημα, που κανείς σερβιτόρος δεν θα πίστευε στα μάτια του. Συγκεκριμένα έδειξαν την ευχαρίστησή τους αφήνοντας ως… τιπ 2.000 ευρώ!

Ο ιδιοκτήτης τότε, πήγε προς το τραπέζι τους και τους είπε ότι μάλλον θα έγινε κάποιο λάθος, όμως εκείνοι τον διαβεβαίωσαν πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Ο λόγος που άφησαν τόσο παχυλό φιλοδώρημα ήταν ότι μία κυρία από τις πέντε είχε μαζί της και ένα μικρό σκυλάκι στο οποίο το κατάστημα πρόσφερε καρέκλα αλλά και δροσερό νερό.

Αυτή η καλή πράξη έκανε εντύπωση σε όλους τους Άραβες, οι οποίοι για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους -αφού σε άλλο κατάστημα που είχαν πάει νωρίτερα δεν δεχόντουσαν σκύλους και έτσι έφυγαν από αυτό- άφησαν ως «ευχαριστώ» τα 2.000 ευρώ.

Σχετικά άρθρα