Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καμίνης ανακοίνωσε ότι ανοίγουν την Κυριακή οι κατασκηνώσεις στον Αγ. Ανδρέα

Ο Καμίνης ανακοίνωσε ότι ανοίγουν την Κυριακή οι κατασκηνώσεις στον Αγ. Ανδρέα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την επαναλειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων στον Άγιο Ανδρέα από την προσεχή Κυριακή 29 Ιουλίου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Πρέπει να δώσουμε χώρο στη ζωή» δήλωσε ο κ. Καμίνης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84», προσθέτοντας ότι όλες οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων δουλεύουν πυρετωδώς ώστε από την Κυριακή να ανοίξουν και πάλι οι κατασκηνώσεις.

«Πρέπει να μεταφέρουμε στην περιοχή ένα αίσθημα αισιοδοξίας, πρέπει να τους πούμε ότι η ζωή πρέπει να συνεχιστεί» πρόσθεσε.

Διευκρίνισε παράλληλα ότι από την Κυριακή στις κατασκηνώσεις δεν θα μπορούν να πάνε μόνο τα παιδιά που έχουν εγγραφεί στην 3η κατασκηνωτική περίοδο, αλλά «θα φιλοξενηθούν και παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών της ευρύτερης περιοχής, η οικογένειά των οποίων έχει μείνει χωρίς στέγη, ώστε για να περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά και με ασφάλεια, προσφέροντας ταυτόχρονα ανακούφιση και διέξοδο στους γονείς τους».

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι αμέσως μετά την ασφαλή εκκένωση της κατασκήνωσης, οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων προχώρησαν στην αντικατάσταση των πυροσβεστικών μονάδων και του φθαρμένου εξοπλισμού και στον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου, ενώ έλαβαν και τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό, για να μπορέσουν οι κατασκηνώσεις να υποδεχτούν και πάλι τα παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τις εγγραφές στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων στο link:

https://www.cityofathens.gr/sites/default/files/paidikes-eksoxes-dikaiologitika.pdf ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Παιδικών Εξοχών, τηλ.: 213 2082557 Fax: 210 5275115.

Σχετικά άρθρα