ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεκίνησε η καταγραφή των καμένων αυτοκινήτων στις πυρόπληκτες περιοχές

Ξεκίνησε η καταγραφή των καμένων αυτοκινήτων στις πυρόπληκτες περιοχές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη η καταγραφή των κατεστραμμένων οχημάτων από τη φωτιά στην ανατολική Αττική, από κλιμάκια υπαλλήλων των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής.

Θα ακολουθήσει η ταυτοποίησή τους, ώστε να διαγραφούν από το Μητρώο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και να απαλλαγούν από τις υποχρεώσεις των οχημάτων (π.χ. τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια, ΚΤΕΟ κλπ).

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, επιπλέον αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση της Περιφέρειας Αττικής προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής με την οποία θα διατυπώνεται αίτημα να δοθεί παράταση για όσα από τα κατεστραμμένα οχήματα είχαν την υποχρέωση αυτή την περίοδο να περάσουν από έλεγχο ΚΤΕΟ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής τους από το Μητρώο.

Οι πληγέντες από την πυρκαγιά δήμοι καλούνται να διαβιβάσουν στην Περιφέρεια (Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής) τις αιτήσεις που συγκεντρώνουν από κατόχους οχημάτων που έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά για όλες τις περαιτέρω ενέργειες.

Σχετικά άρθρα