Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που κάηκαν

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που κάηκαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, ΔΕΔΔΗΕ, Ενέργεια, Ηλεκτρικό Ρεύμα, Κινέττα, Πυρκαγιά, Φωτιά, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο στις πληγείσες από τη φονική πυρκαγιά περιοχές της Ανατολικής Αττικής, με τη συνδρομή επιπλέον συνεργείων του από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως τονίζει ο ΔΕΔΔΗΕ, η σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης έχει ήδη ξεκινήσει από χθές Τρίτη 24 Ιουλίου, ενώ μέχρι σήμερα το βράδυ αναμένεται η επανηλεκτροδότηση σημαντικού αριθμού καταναλωτών.

«Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, εντός των προσεχών τριών ημερών, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στις βασικές εγκαταστάσεις του Δικτύου με αποτέλεσμα την ηλεκτροδότηση του μεγαλύτερου μέρους των καταναλωτών.

»Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλεται για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση κρίσιμων εγκαταστάσεων, όπου αυτό είναι εφικτό.

»Αυτονόητο θεωρείται ότι τα ακίνητα που έχουν υποστεί ζημιές στις ηλεκτρικές τους εγκαταστάσεις θα ηλεκτροδοτηθούν μετά την αποκατάστασή τους.

»Στην περιοχή της Κινέτας έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών με αναμενόμενη πλήρη αποκατάσταση έως αύριο.

»Ο ΔΕΔΔΗΕ για μία ακόμα φορά εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», σημειώνεται.

Σχετικά άρθρα