Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς θα κινηθούν την Πέμπτη τα μέσα μεταφοράς

Πώς θα κινηθούν την Πέμπτη τα μέσα μεταφοράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λεωφορεία, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Μετακίνηση Εργαζομένων, Μετρό, Στάση Εργασίας, Τρόλεϊ,

Ταλαιπωρία περιμένει αύριο, Πέμπτη, τους κατοίκους της Αθήνας, καθώς οι εργαζόμενοι σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ) κήρυξε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 το πρωί και από τις 21.00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν αύριο και τα λεωφορεία, με τους εργαζόμενους να κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 17.00.

Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται σταδιακά από τις 11.00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 18.00.

Η στάση εργασίας στα λεωφορεία πραγματοποιείται, προκειμένου οι οδηγοί να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση του κλάδου, με θέμα την αποτροπή του επικείμενου «λουκέτου» στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού.

Τα τρόλεϊ, τέλος, θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 12.00 έως τις 16.00, διεκδικώντας προσλήψεις προσωπικού, υπογραφή νέας σύμβασης εργασίας, προμήθεια ανταλλακτικών και αντιδρώντας στο «ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας», το κλείσιμο των αμαξοστασίων, τη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Σχετικά άρθρα