Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναστολή της απεργίας πείνας των κρατουμένων… μέχρι νεωτέρας

Αναστολή της απεργίας πείνας των κρατουμένων… μέχρι νεωτέρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία Πείνας, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Φυλακές, Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας,

Με μία λιτή αλλά γεμάτη νόημα ανακοίνωση οι κρατούμενοι ανά την επικράτεια ανακοίνωσαν την αναστολή της πανελλαδικής απεργίας πείνας που είχαν ξεκινήσει ενάντια στις προωθούμενες από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης φυλακές υψίστης ασφαλείας. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι σε περίπτωση που στο μέλλον επιχειρηθεί να περάσουν παρόμοια εγχειρήματα, οι κινητοποιήσεις θα είναι πιο δυναμικές από την απεργία πείνας…

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σήμερα Τρίτη 1 Ιουλίου αναστέλλουμε τη μαζική πανελλαδική απεργία πείνας που είχαμε ξεκινήσει ενάντια στο νομοσχέδιο στις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Αναστέλλουμε την απεργία πείνας, αλλά δεν τερματίζουμε τη κινητοποίησήμας . Αντίθετα ανακτούμε τις δυνάμεις μας και προειδοποιούμε το υπουργείο ότι δε πρόκειται να δεχτούμε τη λειτουργία του ελληνικού Γκουαντάναμο ούτε στη Δομοκό ούτε πουθενά.

Παραμένουμε καχύποπτοι απέναντι στις βελτιωτικές προτάσεις του υπουργείου που θα κατατεθούν τη Πέμπτη και είμαστε έτοιμοι αν χρειαστεί να αγωνιστούμε με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ για να ματαιώσουμε το νομοσχέδιο-έκτρωμα για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Γνωρίζουμε ότι τίποτα δε θα βελτιωνόταν αν δεν κάναμε την απεργία πείνας . Ας γνωρίζει όμως και το υπουργείο πως απέναντι στην οργανωμένη σιωπή που επιβάλλουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποκρύπτοντας τη ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ που έχει γίνει (4500 κρατούμενοι απεργοί πείνας), από εδώ και πέρα , αλλάζουμε τα μέσα αγώνα και αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε σε δυναμικότερες μορφές αντίστασης. Ο νοών νοεί τω…

Πρωτοβουλία επιτροπής αγώνα φυλακών

Σχετικά άρθρα