Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον άνδρα που του είχαν δαγκώσει το πέος

Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον άνδρα που του είχαν δαγκώσει το πέος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Κως, Σλοβακία, Τουρίστες,

Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε χθες Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου ένας Σλοβάκος κατηγορούμενος για βιασμό, ενώ έπαυσε η δίωξη εις βάρος του, λόγω παραγραφής για πρόκληση ελαφράς σωματικής βλάβης στην φερόμενη ως θύμα.

Με την έναρξη της διαδικασίας αναγνώσθηκε στο δικαστήριο δήλωση της φερόμενης ως θύματος ότι δεν επιθυμεί την παρουσία της στη δίκη και ζητεί να παύσει η δίωξη εις βάρος του κατηγορούμενου, σύμφωνα με την “Δημοκρατική”.

Η φερόμενη ως θύμα ομοεθνής του κατηγορούμενου ταξίδεψε στην Κω την 24η Ιουνίου 2013 προκειμένου να εργαστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στο νησί και για το λόγο αυτό έμενε σε ξενοδοχείο.

Στις 25 Ιουνίου 2013, στις 22.15, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου μπροστά από το ξενοδοχείο της μαζί με μια φίλη της, τις συνάντησε ο ομοεθνής της, ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στο νησί μαζί με την σύντροφο του και διέμενε στο ίδιο συγκρότημα.

Την στιγμή εκείνος ήταν μόνος του και επέβαινε σε μοτοποδήλατο. Όταν η φίλη της επιβιβάστηκε σε λεωφορείο της πρότεινε να πάνε βόλτα. Παρότι ήταν αρχικώς διστακτική στην πορεία συμφώνησε και μετέβησαν στο Τιγκάκι.

Ο κατηγορούμενος κατηγορήθηκε ότι την παρέσυρε σε ερημική και σκοτεινή τοποθεσία, να έβγαλε το παντελόνι του και να της ζήτησε να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά.

Η γυναίκα φέρεται να αρνήθηκε και όταν πήγε να φύγει, ο κατηγορούμενος φέρεται να την έπιασε από τα μαλλιά και να την εξανάγκασε.

Όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος διαφυγής του δάγκωσε το πέος του και στη συνέχεια τον χτύπησε στα γεννητικά του όργανα προκαλώντας του αφόρητο πόνο και αιμορραγία.

Αντιλαμβανόμενος ότι ελλοχεύει κίνδυνος να καταμηνυθεί επεδίωξε να συμφιλιωθεί μαζί της ζητώντας της να τον συγχωρέσει, ενώ προσφέρθηκε να την μεταφέρει με το όχημά του στο ξενοδοχείο.

Ο δράστης παραδέχεται ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την ομοεθνή του πλην όμως ισχυρίζεται ότι τον δάγκωσε λέγοντας του περιπαιχτικά ότι το έκανε για να την θυμάται, ενώ διατείνεται ότι τα κίνητρα της για την υποβολή της μήνυσης ήταν οικονομικά.

Σχετικά άρθρα