Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες στέλνουν δολοφόνους στην Ελλάδα για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες στέλνουν δολοφόνους στην Ελλάδα για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MİT - Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (Τουρκία), ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Εφημερίδα RealNews, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πραξικόπημα Τουρκία, Τουρκία,

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και οι υπηρεσίες Ασφαλείας, λόγω της συνεχιζόμενης τουρκικής προκλητικότητας, αναφορικά με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, που έχουν αφεθεί ελεύθεροι από τις Αρχές της χώρας μας, μετά και από τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realnews», κλιμάκιο δολοφόνων που στέλνουν οι τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες έχουν αναλάβει την απαγωγή τους ή και την δολοφονία τους, με βάση όσα καταγγέλλουν οι ίδιοι οι «8» στις ελληνικές Αρχές.

«Φοβούνται» για την ζωή τους

Όπως γράφει η εφημερίδα, σε συνομιλίες τους με στελέχη των ελληνικών Υπηρεσιών ασφαλείας, οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί μετέφεραν τη βεβαιότητά τους ότι ο Ερντογάν και οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας θα στείλουν ποινικούς εκτελεστές, που θα επιχειρήσουν είτε την απαγωγή είτε τη δολοφονία τους.

«Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες δεν πρόκειται να ρισκάρουν στελέχη τους για να μας απαγάγουν ή να μας δολοφονήσουν. Δεν λειτουργούν έτσι.

»Συνεργάζονται με σκληρούς κακοποιούς οι οποίοι αναλαμβάνουν τη δύσκολη δουλειά σε ανάλογες περιπτώσεις», ανέφεραν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, η πληροφορία αυτή οδήγησε σε επανασχεδιασμό όλων των μέτρων ασφαλείας από πλευράς ΕΥΠ και Ελληνικής Αστυνομίας, αφού θεωρείται αδιανόητο να εκδηλωθεί ακόμη και απόπειρα αρπαγής των 8 στρατιωτικών, που βρίσκονται σε καθεστώς προστασίας στην Ελλάδα.

Οι 8 Τούρκοι επιθυμούν να φύγουν από την Ελλάδα με κατεύθυνση χώρα της Βόρειας Ευρώπης ή τον Καναδά, όπου θα βρουν μεγαλύτερη ηρεμία.

Σχετικά άρθρα