Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οδηγός φονικής νταλίκας: Δέχθηκα να οδηγήσω αν και είχα πιει κρασί – Ενιωθα καλά

Οδηγός φονικής νταλίκας: Δέχθηκα να οδηγήσω αν και είχα πιει κρασί – Ενιωθα καλά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τροχαία (Αστυνομία), Τροχαίο, Φορτηγό,

Το ότι είχε πιει κρασί πριν οδηγήσει, αλλά ένιωθε καλά, φέρεται να κατέθεσε ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λ. Κηφισού την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 64χρονος κατηγορούμενος φέρεται να είπε: «Ήμουν σε φιλικό σπίτι και διασκεδάζαμε. Μου τηλεφώνησε ο δεύτερος οδηγός της νταλίκας και μου ζήτησε εκτάκτως να κάνω εγώ το δρομολόγιο. Δέχθηκα γιατί αν και είχα πιει κρασί ένιωθα καλά. Έτρεχα με 60 χλμ. όμως δεν “άκουσε” το τιμόνι».

Οι καταθέσεις των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο και περιλαμβάνονται στη δικογραφία, σοκάρουν. «Ο οδηγός ήταν προφανώς σε κατάσταση μέθης αφού απέπνεε έντονη οσμή οινοπνεύματος.

Είχε μάτια ερυθρά, είχε ομιλία συγκεχυμένη και ασταθές βάδισμα….», φέρεται να είπε ένας αστυνομικός, ενώ ένας άλλος αστυνομικός φέρεται να κατέθεσε ότι κατά τον έλεγχο του οχήματος διαπιστώθηκε πως το όχημα στερείται άδειας κυκλοφορίας, κρατικών πινακίδων, ασφαλιστηρίου, δελτίου ΚΤΕΟ, βεβαίωσης καλής λειτουργίας ταχογράφου καθώς και του απαιτούμενου τσιπ.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «ο φερόμενος αριθμός πλαισίου του οχήματος είναι ακαταχώρητος στην τερματική της υπηρεσίας μου και δεν προκύπτουν τίτλοι ιδιοκτησίας του, όπως επίσης και το νόμιμο της εισαγωγής του στη χώρα. Οι πινακίδες που έφερε το όχημα αντιστοιχούν σε άλλο όχημα με άλλο αριθμό πλαισίου. Κατά τον έλεγχο των ταχογράφων διαπιστώθηκε ότι οι οδηγοί το οδηγούσαν πάρα πολλές ώρες χωρίς τα προβλεπόμενα διαλείμματα».

Τι υποστηρίζουν στις καταθέσεις τους οι αυτόπτες μάρτυρες

Εντύπωση προκαλούν οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων. «Ο οδηγός της νταλίκας μετά το ατύχημα άργησε να κατέβει από το όχημά του, ενώ μου έκανε εντύπωση πως όταν κατέβηκε δεν ασχολήθηκε καθόλου με τους τραυματίες», φέρεται να κατέθεσε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ενώ ένας δεύτερος σημείωσε:

«Βλέπω στο ρεύμα προς Λαμία μια νταλίκα να ανεβαίνει την κεντρική νησίδα της Λ. Κηφισού, να καταστρέφει τις μπάρες, να εισέρχεται κάθετα στο αντίθετο ρεύμα.

Συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα και τα εξέτρεψε και τα δυο , το ένα προς τις δεξιές μπάρες του ρεύματος προς Πειραιά και το άλλο το ανέβασε στην κεντρική νησίδα της Λ. Κηφισού…. Σταματήσαμε και πήγαμε προς το μέρος των οχημάτων. Ο οδηγός της νταλίκας έδειχνε σαν χαμένος».

Σχετικά άρθρα