Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατροπή: Φωτογραφία αποκαλύπτει σημάδια στα χέρια του άτυχου φοιτητή στην Κάλυμνο (φωτο)

Ανατροπή: Φωτογραφία αποκαλύπτει σημάδια στα χέρια του άτυχου φοιτητή στην Κάλυμνο (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιατροδικαστής, Κάλυμνος, Φοιτητές,

Μία φωτογραφία-ντοκουμέντο που φέρεται να αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του άτυχου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο τον Νοέμβριο του 2017, δημοσίευσε το Star.

Το στοιχείο προέκυψε από την έρευνα της οικογένειας του φοιτητή, η οποία μιλά για εγκληματική ενέργεια από την πρώτη στιγμή και ζητά από τις αρμόδιες αρχές να προβούν στις ανάλογες ενέργειες.

Σύμφωνα με την οικογένεια, η φωτογραφία ενισχύει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αφού δείχνει σημάδια στον καρπό του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου.

Σημάδια που πιθανόν, όπως υποστηρίζει ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης, να προήλθαν από δέσιμο των καρπών του φοιτητή.

«Υπάρχει μια φωτογραφία που δείχνει μια συμμετρική περίδεση στον καρπό του άτυχου Νίκου. Μια περίδεση συμμετρικά σαν να είχε ένα ρολόι, σαν να είχε μπρασελέ και στα δυο χέρια, την ώρα που το παιδί δεν φορούσε τίποτα από αυτά. Πολύ πιθανόν να ήταν δεμένο. Έχουμε συνεννοηθεί με τον δικηγόρο της οικογένειας, τον κ. Γιάννη Γλύκα, αυτή η φωτογραφία να παραδοθεί στην εισαγγελία της Κω» είπε ο κ. Τσούκαλης.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσου, ο θάνατος του 21χρονου προήλθε από πτώση, εκδοχή που οι γονείς δεν αποδέχθηκαν.

Σχετικά άρθρα