Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων: Σε λειτουργία από αύριο η ηλεκτρονική εφαρμογή

Υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων: Σε λειτουργία από αύριο η ηλεκτρονική εφαρμογή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μηχανογραφικό Δελτίο, Πανελλαδικές Εξετάσεις, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Σε λειτουργία τίθεται από αύριο Τρίτη η ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψήφιους για την εισαγωγή στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σκοπός είναι, έως την ανακοίνωση των βαθμών από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, οι υποψήφιοι να μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr με τον 8ψήφιο αριθμό εξετάσεων και τον κωδικό ασφαλείας τους και να ενημερώνονται, να μελετούν και να επεξεργάζονται το μηχανογραφικό τους, κάνοντας προσωρινή αποθήκευση.

Από την ανακοίνωση των βαθμών έως και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν το τελικό τους Μηχανογραφικό Δελτίο στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, επιλέγοντας «ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ».

Μετά την οριστικοποίηση το μηχανογραφικό δελτίο καταχωρίζεται στη βάση του υπουργείου Παιδείας και δεν είναι δυνατή καμία τροποποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι έχουν κληθεί από τις 18 Ιουνίου να προσέλθουν στο λύκειό τους, προκειμένου να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ο οποίος τους είναι χρήσιμος για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους.

Σχετικά άρθρα