Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Βροχές, σποραδικές καταιγίδες και Αφρικανική σκόνη τη Δευτέρα

Καιρός: Βροχές, σποραδικές καταιγίδες και Αφρικανική σκόνη τη Δευτέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Καταιγίδες,

Με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα κυλήσει ο καιρός τη Δευτέρα κυρίως στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και το βόρειο και κεντρικό Αιγαίο. Παράλληλα, ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, βροχές και σποραδικές καταιγίδες και η θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες με το θερμόμετρο από 11 έως 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σκόνη, νότιοι και το βράδυ δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 17 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες, αφρικάνικη σκόνη και ο υδράργυρος από 6 έως 19 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λασποβροχή το απόγευμα και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, λασποβροχές το βράδυ και σκόνη. Άνεμοι νοτιοδυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 20 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές το πρωί και σποραδικές καταιγίδες το βράδυ, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες το απόγευμα, σκόνη και ο υδράργυρος από 8 έως 20 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές το απόγευμα και σκόνη. Βαθμιαία νότιοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα