Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι δεν αφήνουν τους γονείς των δυο Ελλήνων στρατιωτικών να τους επισκεφθούν

Οι Τούρκοι δεν αφήνουν τους γονείς των δυο Ελλήνων στρατιωτικών να τους επισκεφθούν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Αδριανούπολη, Δημήτρης Κουκλατζής, Ελληνικός Στρατός, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φυλακές,

Δεν θα πραγματοποιηθεί το επισκεπτήριο των οικογενειών των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 .

Αντί αυτού θα πραγματοποιηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των κρατουμένων και των οικογενειών τους την προσεχή Τετάρτη και το επισκεπτήριο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 23 Μαρτίου.

Οι τουρκικές αρχές δεν έδωσαν σαφή απάντηση για τους λόγους της αλλαγής και υποστήριξαν ότι οφείλεται σε γραφειοκρατικά ζητήματα.

Παράταση στην αγωνία

Δεκαέξι ημέρες συμπληρώθηκαν σήμερα από την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο και παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, περιμένοντας να οριστεί η δίκη τους, ενώ συζητήθηκε σήμερα το τρίτο αίτημα της Αγκυρας για έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο επαγγελματίας οπλίτης και ο υπολοχαγός έχουν ηθικό ακμαιότατο και είναι οπλισμένοι με υπομονή. Συνεργάζονται με τις Αρχές και αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν το βάζουν κάτω, δεν χάνουν το κουράγιο τους και το χιούμορ τους, οπότε χρειάζεται, κάτι που δίνει δύναμη και στους δικούς τους ανθρώπους.

Σχετικά άρθρα