Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Κρήτη ο Κινέζος πρωθυπουργός

Στην Κρήτη ο Κινέζος πρωθυπουργός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Δεικτάκης, Κρήτη, Λευτέρης Αυγενάκης, Λι Κετσιάνγκ, Μάξιμος Σενετάκης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Σταύρος Αρναουτάκης,

Λίγο πριν τις 19.00 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Ν.Καζαντζάκης” το προεδρικό αεροσκάφος με το οποίο έφθασε στην Κρήτη ο Κινέζος πρωθυπουργός και η πολυμελής συνοδεία του.

Τον Λι Κετσιάνγκ υποδέχτηκαν οι υπουργοί Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και Πολιτισμού Κώστας Τασούλας καθώς και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, οι βουλευτές της ΝΔ Μάξιμος Σενετάκης, Λευτέρης Αυγενάκης και Γιώργος Δεικτάκης, ο Γρ.Ροκαδάκης, κ.ά.

kriti-2

Στο χώρο του αεροδρομίου, σύμφωνα με το cretalive, τα μέτρα ασφαλείας ήταν από νωρίς δρακόντεια, ενώ νωρίτερα από τους δρόμους γύρω από το αεροδρόμιο πέρασε … ο γερανός της τροχαίας που απομάκρυνε παρανόμως σταθμευμένα οχήματα και πήρε πινακίδες.

Η κινεζική αντιπροσωπεία αποβιβάστηκε, ενώ ο Λι Κετσιάνγκ μεταβαίνει αμέσως στο ξενοδοχείο της Χερσονήσου όπου θα καταλύσει.

Το Σάββατο πρωί φθάνει στο Ηράκλειο ο Αντώνης Σαμαράς που θα συνοδεύσει τον Κινέζο πρωθυπουργό στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και κατόπιν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, το οποίο και θα εγκαινιάσουν στις 11.00 το πρωί.

Σχετικά άρθρα