Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μειώνεται στο 1,20 από 1,40 η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου στα ΜΜΜ

Μειώνεται στο 1,20 από 1,40 η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου στα ΜΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,

Σε μείωση της τιμής του ενιαίου εισιτηρίου για το δίκτυο των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας προχωρά το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μαζί με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), στο πλαίσιο αλλαγών της τιμολογιακής πολιτικής που αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλαγές αναμένεται να ισχύσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου (για όλα τα μέσα) θα πέσει στα 1,20 ευρώ από τα 1,40 ευρώ που το αγοράζουμε σήμερα (μείωση 14,2%).

Το εισιτήριο που θα κοστίζει 1,20 ευρώ, θα αντικαταστήσει αυτό των 1,40, δηλαδή θα ισχύει για όλα τα μέσα και για όλες τις διαδρομές, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα ισχύει για μιάμιση ώρα μετά την ακύρωσή του, όπως σήμερα, αλλά για μία ώρα και δέκα λεπτά.

Σημειώνεται πως το εισιτήριο για λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ ανέρχεται σήμερα στα 1,20 ευρώ, ωστόσο ισχύει για μία μόνο διαδρομή και δεν δεν επιτρέπεται η επιβίβαση στα υπόλοιπα μέσα.

Παράλληλα αναμένεται να αυξηθούν και τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων, ενώ ο τρόπος διάθεσής τους πρόκειται να αλλάξει ριζικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι επιβάτες σύντομα δεν θα προμηθεύονται τις χάρτινες δεσμίδες εισιτηρίων, αλλά μέσω ηλεκτρονικού συστήματος θα «γεμίζουν» τα εισιτήρια τους με μονάδες.

Σχετικά άρθρα