Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τελευταία πράξη του δράματος για μάνα και κόρη του τροχαίου στην Κρήτη – Κηρύχθηκε πένθος στην Τήλο

Τελευταία πράξη του δράματος για μάνα και κόρη του τροχαίου στην Κρήτη – Κηρύχθηκε πένθος στην Τήλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Ρόδος, Τήλος, Τροχαίο,

Από τη μία στιγμή στην άλλη η οικογένειά τους βρέθηκε από την απόλυτη ευτυχία στην τραγωδία. Ο λόγος για την οικογένεια από την Τήλο που είχε πάει στην Κρήτη για να αρραβωνιάσει την κόρη της, ενεπλάκη όμως στο τραγικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή στη μητέρα, την κόρη και τον αρραβωνιαστικό της.

Σήμερα το μεσημέρι γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος καθώς κηδεύονται μαζί στη Ρόδο η 40χρονη μητέρα Δέσποινα και η 20χρονη κόρη Μαρία.

Η κηδεία γίνεται στη Ρόδο, από όπου κατάγεται η μητέρα, ωστόσο στο νησί της Τήλου έχει κηρυχθεί πένθος με κλειστές όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.

Και όλα αυτά ενώ στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, μάχη για τη ζωή δίνει ο πατέρας της οικογένειας.

Ο 47χρονος υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση ορθοπεδικών τραυμάτων που φέρει και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Τραγική φιγούρα είναι η 15χρονη που επέζησε του τροχαίου και γνωρίζει πλέον όλη την τραγική αλήθεια για τη μοίρα της οικογένειάς της.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της έχει βρεθεί ομάδα ψυχολόγων του ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται το κορίτσι με σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα.

Η κατάσταση της υγείας της, όπως ανέφεραν από την αρχή οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ, είναι σοβαρή, ενώ έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων της.

Σχετικά άρθρα