Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αίσιο τέλος: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η 35χρονη ορειβάτης που τραυματίστηκε στον Όλυμπο

Αίσιο τέλος: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η 35χρονη ορειβάτης που τραυματίστηκε στον Όλυμπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νοσοκομείο Λάρισας, Όλυμπος, Ορειβάτης, Πυροσβεστική Υπηρεσία,

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης της 35χρονης που είχε τραυματιστεί στον Όλυμπο, το πρωί του Σαββάτου, σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρων, όπου επιχειρούσε ανάβαση μαζί με ομάδα ορειβατών από τα Σκόπια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης της 35χρονης που είχε τραυματιστεί στην περιοχή «Στεφάνι» στον Όλυμπο.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 10:53 το πρωί του Σαββάτου μέσω ασυρμάτου από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης» και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή εναέριου μέσου για την παραλαβή και διακομιδή της γυναίκας.

Το ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας που κλήθηκε για βοήθεια, δεν μπόρεσε να την προσεγγίσει και αποχώρησε από την περιοχή επειδή κατά τη διάρκεια της αναζήτησης τελείωσαν τα καύσιμα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 17:00 και από εκείνη τη στιγμή καταβάλλονται προσπάθειες για να την προσεγγίσουν και να τη μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα επιχείρηση από ελικόπτερο Super Puma που θα προσπαθήσει να προσεγγίσει μέσα στο σκοτάδι την τραυματισμένη γυναίκα.

Οι διασώστες έδωσαν μάχη με το χρόνο καθώς η 35χρονη είναι βαριά τραυματισμένη από την πτώση, η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Σχετικά άρθρα