Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσοχή: Αφρικανές ιερόδουλες με φυματίωση

Προσοχή: Αφρικανές ιερόδουλες με φυματίωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιερόδουλες, Πάτρα, Φυματίωση,

Προβληματισμό και πονοκέφαλο προκαλεί στις υπηρεσίες Υγείας της Αχαΐας η εμφάνιση κρουσμάτων φυματίωσης σε γυναίκες από την Αφρική, οι οποίες ασκούν το τελευταίο διάστημα παράνομη πορνεία σε διάφορα σημεία της Πάτρας.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για τέσσερα περιστατικά τα οποία πριν από τέσσερα εικοσιτετράωρα προωθήθηκαν από το Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” στο Νοσημάτων Θώρακος μετά τον πρώτο έλεγχο που τους έγινε.

Όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ του το patrastimes, για το ένα από αυτά το αποτέλεσμα ήταν θετικό ενώ γα τα άλλα τρία διενεργήθηκαν περεταίρω εξετάσεις .

Η εξέλιξη αυτή φέρνει στο προσκήνιο το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με την ανεξέλεγκτη και χωρίς υγειονομική κάλυψη έκρηξη του αγοραίου έρωτα στην Πάτρα και έρχεται να επαληθεύσει υγειονολόγους αλλά και τους εμπλεκόμενους με τη λειτουργία φορέων δημόσιας υγείας στην περιοχή, που δηλώνουν πως το πρόβλημα τόσο της μετανάστευσης χωρίς υποστηρικτικές δομές, όσο και της πορνείας, αποτελεί υγειονομική βόμβα για την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Σχετικά άρθρα