Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Nεκρή σε γκρεμό βρέθηκε η 26χρονη που είχε εξαφανιστεί από τον Ασωπό

Nεκρή σε γκρεμό βρέθηκε η 26χρονη που είχε εξαφανιστεί από τον Ασωπό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Silver Alert, Λακωνία,

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 26χρονης Ηλιάννας Σταμαδιάνου, η οποία αγνοείτο από την περασμένη Πέμπτη που χάθηκαν τα ίχνη της στον Ασωπό Λακωνίας.

Συγκεκριμένα, οι αρχές την εντόπισαν νεκρή σε γκρεμό, μέσα στο αυτοκίνητό της.Σύμφωνα με το NotosPress, το αυτοκίνητο της κοπέλας βρέθηκε σε απόκρημνη πλευρά στα Τηγάνια, κοντά στην Ελιά του Δήμου Μονεμβασίας. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στη θάλασσα κοντά στην παραλία Τηγάνια στην Ελιά, κάτω από ένα ξωκλήσι που βρίσκεται εκεί. Η 26χρονη φαίνεται πως έπεσε στο γκρεμό και «καρφώθηκε» στο βυθό.

Όπως είπε η μητέρα της άτυχης 26χρονης, το πρωί της περασμένης Πέμπτης ξύπνησε αλλά δεν βρήκε την κόρη της στο σπίτι. Την αναζήτησε στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά ήταν κλειστό. Η κοπέλα είχε φύγει με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό Toyota Yaris και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Όλες αυτές τις ημέρες οι αρχές την αναζητούσαν ενώ είχε εκδοθεί και Silver Alert, αλλά τελικά –όπως μεταδίδει το laconialive- το λευκό αυτοκίνητο της Ηλιάννας βρέθηκε μέσα σε γκρεμό και συγκεκριμένα, στην περιοχή Τηγάνια. Μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν το άψυχο σώμα της κοπέλας.

Σχετικά άρθρα