Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια την Τρίτη

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια την Τρίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Καταιγίδες, Χιόνια,

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική νησιωτική χώρα θα σημειωθούν την Τρίτη. Χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε πτώση. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί και τη νύχτα.

Αναλυτικά ο καιρός την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στα ανατολικά και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά, ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και το θερμόμετρο από 5 έως 9 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στα νότια ως το μεσημέρι και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και η θερμοκρασία από 0 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 3 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές με βελτίωση το απόγευμα, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 3 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά με βελτίωση από το απόγευμα, δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα