Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έρχεται νέα κακοκαιρία – Πού θα χιονίσει τη Δευτέρα

Έρχεται νέα κακοκαιρία – Πού θα χιονίσει τη Δευτέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Καταιγίδες, Χιόνια,

Κακοκαιρία θα έχουμε τη Δευτέρα σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές, σποραδικές καταιγίδες με χαλαζοπτώσεις και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ενώ τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά ισχυρές βροχές, καταιγίδες με χαλάζι και χιόνι στα ορεινά με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 2 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το θερμόμετρο από 8 έως 14 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και τοπικά έντονες καταιγίδες με χαλαζόπτωση, χιόνι στα ηπειρωτικά ορεινά, βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 3 έως 17 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση το απόγευμα.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, άνεμοι νοτίων και σταδιακά δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς παροδικά ισχυρές. Ο υδράργυρος από 4 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από το απόγευμα, νότιοι και γρήγορα δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα