Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει την Τρίτη

Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει την Τρίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Με τοπικές νεφώσεις, αλλά στη δυτική Ελλάδα βροχές και σποραδικές καταιγίδες (πιθανώς τοπικά ισχυρές), θα κυλήσει ο καιρός την Τρίτη. Οι άνεμοι το επόμενο διήμερο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στα δυτικά την Τρίτη 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και το βράδυ καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 3 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία βροχές με το θερμόμετρο από 9 έως 18 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι και η θερμοκρασία από 6 έως 22 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με βροχές στα δυτικά τη νύχτα και ο υδράργυρος από 5 έως 22 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά καλός καιρός και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 22 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 4 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με παροδικές νεφώσεις, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα