Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες τοπικές βροχές την Παρασκευή

Τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες τοπικές βροχές την Παρασκευή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες τοπικές βροχές την Παρασκευή το βράδυ στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από διάφορες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή .

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές από το βράδυ στα ανατολικά, κρύο το πρωί και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια και βαθμιαία συννεφιά με το θερμόμετρο από 2 έως 18 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα νότια, μεταβλητοί και βαθμιαία βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 1 έως 21 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος από 6 έως 21 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα βροχής στην Κρήτη. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αρχικά αίθριος καιρός και σταδιακά από τα βόρεια νεφώσεις, άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγα σύννεφα. Ο υδράργυρος από 0 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα