Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεύτερη ανήλικη τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση δέντρου στην Καλαμάτα

Δεύτερη ανήλικη τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση δέντρου στην Καλαμάτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καλαμάτα,

Μόλις χθες είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι μία 15χρονη κοπέλα στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά από πτώση δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας στην Καλαμάτα (διαβάστε εδώ).

Τελικά όμως ήταν δύο οι 15χρονες μαθήτριες που καταπλακώθηκαν από το μεγάλο δέντρο. Κι αν η μια γλίτωσε με ελαφρά τραύματα, η άλλη διακομίστηκε στην Αθήνα όπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ με πολλαπλά κατάγματα.

Οι δυο ανήλικες κοπέλες κάθονταν στο παγκάκι που καταπλακώθηκε από το τεράστιο σφενδάμι που ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω τους, αλλά η μια γλίτωσε από θαύμα καθώς τραυματίστηκε ελαφρά και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών έφυγε για το σπίτι της. Η δεύτερη 15χρονη δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί, εγκλωβίστηκε κάτω από τα βαριά κλαδιά και χρειάστηκε πολύωρη επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απελευθερωθεί.

Στο νοσοκομείο Καλαμάτας οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η ζωή της μαθήτριας δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά για να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και το θώρακα που έχει υποστεί έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Το πεσμένο δέντρο εξέτασε γεωπόνος του Δήμου Καλαμάτας, που αποφάνθηκε ότι δεν έπασχε από κάποια ασθένεια και όλα δείχνουν ότι αιτία της πτώσης του ήταν ο ισχυρός άνεμος.

Σχετικά άρθρα