Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς από την Τρίτη – Δείτε τις ώρες που θα είναι ακινητοποιημένα

Στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς από την Τρίτη – Δείτε τις ώρες που θα είναι ακινητοποιημένα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Λεωφορεία, Μετρό, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, Στάση Εργασίας,

Καθημερινές στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς έχουν προκηρυχθεί από την Τρίτη (12 /09) έως και την Παρασκευή (15/09) καθώς το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ καταγγέλλει βιομηχανία» μετακινήσεων, τοποθετήσεων και προαγωγών.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα αναλυτικά

Την Τρίτη 12/09 στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό από τις 21.00 έως την λήξη της βάρδιας.

Την Τετάρτη 13/09 τα λεωφορεία θα έχουν στάση εργασίας από την αρχή της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως την λήξη της βάρδιας.

Την Πέμπτη 14/09 θα έχει 24ωρη απεργία στον Προαστιακό. Επιπλέον, δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του Μετρό από Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο.

Την Παρασκευή 15/09 στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό από τις 12.00 έως τις 15.00

«Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ διαπιστώνει, με ανησυχία, ότι το τελευταίο 10μηνο λειτουργεί στην Εταιρεία «βιομηχανία» μετακινήσεων, τοποθετήσεων και προαγωγών, με τη χρήση του αναχρονιστικού, αδιαφανούς και αναξιοκρατικού συστήματος της «προφορικής συνέντευξης».

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το Νοέμβρη του 2016 μέχρι το τέλος Αυγούστου 2017, έχουν εκδοθεί περισσότερες από 150 (!) πράξεις, που αφορούν σε μετακινήσεις, τοποθετήσεις ή προαγωγές.

Και τον Σεπτέμβρη, όπως όλα δείχνουν, έπεται συνέχεια…

Ο διαβλητός θεσμός της «προφορικής συνέντευξης» προβλέφθηκε ως μοχλός ρουσφετολογικών αποφάσεων των εκάστοτε διοικούντων στον Κανονισμό Εσωτερικής Οργάνωσης & Λειτουργίας, που συντάχθηκε από τις προηγούμενες διοικήσεις, με τη σύσταση της ΣΤΑ.ΣΥ και το συνδικαλιστικό κίνημα διεκδικεί την ριζική αλλαγή του.

Οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Σωματείου.

Σχετικά άρθρα