Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ο καλός μας ο καιρός» – Στους 33 βαθμούς ο υδράργυρος

«Ο καλός μας ο καιρός» – Στους 33 βαθμούς ο υδράργυρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Ήλιος, Θεσσαλονίκη, Καιρός,

Γενικά αίθριος είναι σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ βαθμιαία στη δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές στο βόρειο Ιόνιο και τοπικά την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, στα δυτικά 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι πνέουν νότιοι ασθενείς, από το μεσημέρι 4 με 5 και αργότερα 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και προς το βράδυ πιθανώς σποραδικές καταιγίδες.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στην υπόλοιπη χώρα εκτός της Μακεδονίας όπου θα αναπτυχθούν από τα δυτικά νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες.

Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά αναμένονται και την Τρίτη ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Σχετικά άρθρα