Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πορεία διαμαρτυρίας στα Χανιά για τον άστεγο Πάνο που οι αστυνομικοί απομάκρυναν από το καταφύγιό του

Πορεία διαμαρτυρίας στα Χανιά για τον άστεγο Πάνο που οι αστυνομικοί απομάκρυναν από το καταφύγιό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Χανιά,

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα Χανιά, για τον Πάνο, τον άστεγο που το πρωί της Παρασκευής αστυνομικοί απομάκρυναν από κτίριο στην οδό Μελιδονίου, στο οποίο είχε βρει καταφύγιο.

Όπως διαβάζουμε στο flashnews.gr, πάνω από 100 άτομα, μέλη φοιτητικών συλλόγων , συλλογικοτήτων και απλοί πολίτες, εξέφρασαν την αντίθεσή τους για την επιχείρηση απομάκρυνσης του αστέγου από το κτίριο που είχε δωριστεί στο Πολυτεχνείο Κρήτης, από την Ελένη Φρατζεσκάκη, το 1993 και δεν χρησιμοποιείται προς το παρόν.

Η πορεία ξεκίνησε από το κέντρο της πόλης και κατευθύνθηκε προς την οδό που βρίσκεται το κτίριο, έξω από το οποίο οι συγκεντρωμένοι στάθηκαν και φώναξαν συνθήματα ενώ πριν ολοκληρωθεί, “πέρασε” από κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, ο Πάνος, το όνομα του οποίου έγινε σήμερα “σύνθημα” στα χείλια των συγκεντρωμένων, ενημερώθηκε από εκπρόσωπο του Πολυτεχνείου ότι έπρεπε να εγκαταλείψει το κτίριο και να απευθυνθεί στις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου που θα του παρείχαν στέγη.

Ο ίδιος δεν το έπραξε και έτσι σήμερα, όπως δημοσίευσε νωρίτερα το πρωί το Flashnews.gr, άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο κτήριο και τον απομάκρυναν.

Διάβασε εδώ τι συνέβη την Παρασκευή το πρωί: Αστυνομική επιχείρηση απομάκρυνσης αστέγου στα Χανιά

Σχετικά άρθρα