Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στη Βέροια: Αυτοκτονία μεσήλικα στις γραμμές του τραίνου

Σοκ στη Βέροια: Αυτοκτονία μεσήλικα στις γραμμές του τραίνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Βέροια,

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Βέροιας από την αυτοκτονία ενός μεσήλικα άνδρα ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Κυριακής, πέφτοντας στις γραμμές του τραίνου.

Στο σημείο που σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, λίγο πριν τη Μέση Ημαθίας, είναι ακινητοποιημένη η αμαξοστοιχία που παρέσυρε τον άνδρα, προκειμένου να γίνουν έρευνες και καταθέσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του InVeria.gr από επίσημα χείλη, πρόκειται ξεκάθαρα για αυτοκτονία, καθώς βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του συμβάντος το όχημα του αυτόχειρα, όπου είχε αφήσει σημείωμα με το οποίο υποδείκνυε το μέρος που άφησε επιστολή.

Πέρα από το σοκ των επιβατών της αμαξοστοιχίας, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και μόλις διαπιστωθεί πως δεν συντρέχει λόγος να παραμένει εκεί το τρένο (αφού ελεγχθεί για τυχόν τμήματα από το σώμα του αυτόχειρα), θα αναχωρήσει.

Οι έρευνες ωστόσο της αστυνομίας θα συνεχιστούν για αρκετή ώρα ακόμα σε παρακείμενα χωράφια και πάνω στις γραμμές, μέχρι να εντοπιστεί κάθε σημείο του σώματος του άτυχου άντρα, έπειτα από την παράσυρσή του από την αμαξοστοιχία.

Σχετικά άρθρα