Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συμφωνία Μπουτάρη-εργαζομένων: Όχι σε ιδιώτη η καθαριότητα και αρχίζει η αποκομιδή

Συμφωνία Μπουτάρη-εργαζομένων: Όχι σε ιδιώτη η καθαριότητα και αρχίζει η αποκομιδή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μπουτάρης, Δήμος Θεσσαλονίκης, ΠΟΕ-ΟΤΑ, Σκουπίδια, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Συμφωνία ανάμεσα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, επιτεύχθηκε σήμερα μετά απο πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, με αποτέλεσμα να “παγώσει” η συμφωνία με τον ιδιώτη για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες των εργαζομένων, υπογραμμίζοντας πως αποφασίστηκε να καθαρίσει η πόλη έως την Κυριακή και υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι αποδέχτηκαν την πρόταση να βγουν αυξημένα συνεργεία για την αποκομιδή για να κρατηθεί η πόλη σε ανεκτά επίπεδα καθαριότητας.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του κεντρικού δήμου Κώστας Ξανθοπουλος δήλωσε ικανοποιημένος “όχι γιατί πήρε πίσω ο δήμαρχος τη σύμβαση με τον ιδιώτη, αλλά γιατί τον πείσαμε πως με τη δουλειά μας αξίζουν οι συνάδελφοι. Θα συνεχίσουμε την αποκομιδή με ενισχυμένο προσωπικό”.

Σύμφωνα με τον κ. Ξανθόπουλο, έως την Κυριακή θα έχει συγκεντρωθεί το 90% των απορριμμάτων, ενώ μέσα σε ένα διήμερο -από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας έως σήμερα το πρωί- μαζεύτηκαν περίπου 1000 τόνοι.

Σχετικά άρθρα