Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φονικός σεισμός στη Λέσβο: Νεκρή ανασύρθηκε η 45χρονη που ήταν εγκλωβισμένη στα ερείπια

Φονικός σεισμός στη Λέσβο: Νεκρή ανασύρθηκε  η 45χρονη  που ήταν εγκλωβισμένη στα ερείπια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λέσβος, Μυτιλήνη, Σεισμός,

Νεκρή ανασύρθηκε πριν από λίγα λεπτά (στις 8:20 το βράδυ) η εγκλωβισμένη στα ερείπια 45χρονη γυναίκα από το σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στη Λέσβο, 16χλμ νότια του Πλωμαρίου και 36χλμ από την πρωτεύουσα του νησιού, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10χλμ.

Η εύρεση της νεκρής γυναίκας έγινε από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επιχειρούσαν εκεί.Ο σύζυγός της, ο οποίος πρόλαβε και βγήκε από το σπίτι εγκαίρως, έχει τραυματιστεί κι έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας με κάταγμα στο ισχίο.

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.Τεράστιες ζημιές έχουν υποστεί το Πλωμάρι και το χωριό Βρισά που κρίνεται ακατοίκητο.

Σκηνές και δωμάτια σε ξενοδοχεία

Σκηνές στο γήπεδο του Πολιχνίτου στήνει ο στρατός ενώ ο Δήμος Λέσβου ανοίγει δωμάτια σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην τουριστική περιοχή των Βατερών προκειμένου να φιλοξενηθούν οι άστεγοι σεισμοπαθείς της Βρισάς.

Σύμφωνα με το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας, αντιστράτηγο εν αποστρατεία Γιώργο Καμπούρη που βρίσκεται στην περιοχή της Βρισάς, η καταστροφή του χωριού είναι ολική. Μεταξύ των κατεστραμμένων κτιρίων είναι και το παλιό σχολείο του χωριού.

Σχετικά άρθρα