Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συμπλοκές κουκουλοφόρων-ΜΑΤ έξω από το Χημείο – Επεισόδια και στο ΑΠΘ

Συμπλοκές κουκουλοφόρων-ΜΑΤ έξω από το Χημείο – Επεισόδια και στο ΑΠΘ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Αστυνομία, Επίθεση Μολότοφ, Θεσσαλονίκη, Μολότοφ,

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, έξω από το Χημείο, στην οδό Ναυαρίνου, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν 30 άτομα με ρόπαλα στα χέρια επιχείρησαν να μπουν στο Παιδαγωγικό και να αρπάξουν τις κάλπες, ωστόσο απωθήθηκαν από τους φοιτητές. Ετσι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν και βγαίνοντας έξω συγκρούστηκαν με την αστυνομική δύναμη που ήταν στο σημείο.

Οι νεαροί επιτέθηκαν στα ΜΑΤ με μολότοφ και φωτοβολίδες.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη, όταν κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν με ρόπαλα φοιτητές της ΔΑΠ, που βρίσκονταν στα φοιτητικά τραπεζάκια εντός της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ομάδα περίπου 30 ατόμων που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα επιτέθηκε με δολοφονική μανία εναντίον ολιγομελούς ομάδας φοιτητών της συγκεκριμένης παράταξης.

Περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν σε ομάδα φοιτητών της ΔΑΠ, έσκισαν αφίσες και πέταξαν κάτω τις κάλπες που υπήρχαν στην αίθουσα.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας από τους φοιτητές της ΔΑΠ. Τα θύματα της επίθεσης καταγγέλλουν ότι οι δράστες είναι φοιτητές που ανήκουν σε ακροαριστερές παρατάξεις και στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σχετικά άρθρα