Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα συλλαλητήρια για το πολυνομοσχέδιο – Στους δρόμους και πάλι ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ

Νέα συλλαλητήρια για το πολυνομοσχέδιο – Στους δρόμους και πάλι ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, Ελληνική Κυβέρνηση, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ΠΑΜΕ, Πιστοληπτική Αξιολόγηση, Προαπαιτούμενα Μέτρα,

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα του πολυνομοσχεδίου διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη, στις 18:30 το απόγευμα στο Σύνταγμα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ.

Αντίστοιχη συγκέντρωση προγραμματίζεται και στη Θεσσαλονίκη.

Η ΓΣΕΕ διαμηνύει πως συνεχίζει τον αγώνα της «ώστε να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν κοινωνία και οικονομία», ενώ η ΑΔΕΔΥ προειδοποιεί πως ο αγώνας θα κλιμακωθεί με νέες παλλαϊκές κινητοποιήσεις για να καταργηθούν παλαιά και νέα μνημόνια και να ανατραπεί η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική Κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΔΝΤ και κεφαλαίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου διοργανώνει συναυλία στην πλατεία Συντάγματος, με τη λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης».

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα MMM

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ πραγματοποιούν στάση εργασίας σήμερα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Σχετικά άρθρα