Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άστατος ο καιρός την Πέμπτη με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Άστατος ο καιρός την Πέμπτη με τοπικές βροχές και καταιγίδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Άστατος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας και την Πέμπτη με τοπικές βροχές ή καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο ως 6, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία δεν θα έχει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στην κεντρική και δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 8 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρη συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά και το θερμόμετρο από 13 έως 25 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά. Βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με βροχές και στα ανατολικά καταιγίδες με βελτίωση από το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 10 έως 24 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη βροχή και θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, άστατος καιρός με τοπικές βροχές ή καταιγίδες, βοριάδες 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, άνεμοι στα νότια μεταβλητοί και στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση από τα βόρεια το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 12 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, άστατος καιρός με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα