Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκτροχιάστηκε τρένο έξω από τη Θεσσαλονίκη – Η μηχανή καρφώθηκε σε σπίτι (φωτο)

Εκτροχιάστηκε τρένο έξω από τη Θεσσαλονίκη – Η μηχανή καρφώθηκε σε σπίτι (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκτροχιασμός Τρένου, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, ΟΣΕ - Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Τρένο,

Δύο σοβαρά τραυματίες κι άλλοι δέκα επιβάτες που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του εκτροχιασμού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

Ο ένας εκ των δύο σοβαρά τραυματιών είναι διασωληνωμένος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ ορισμένοι από τους επιβάτες που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.

Η επιβατική αμαξοστοιχία ξεκίνησε στις 16.18 το μεσημέρι από την Αθήνα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε κατοικία.

Επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο του ΟΣΕ.

Όπως μεταδίδει ο Εμβόλος, η αμαξοστοιχία υπ΄ αριθμόν 58 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε περί ώρα 21.35 πριν εισέλθει στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

Η μηχανή της αμαξοστοιχίας κατά τον εκτροχιασμό μπήκε σε κατοικία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 00.32 – 14/05/17:

Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες που μεταφέρονται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ένας εκ των οποίων διασωληνομένος και ένας τραυματίας που κατευθύνεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του εκτροχιασμού τρένου που σημειώθηκε στις 9.35 το βράδυ, στα 200 μέτρα από το Άδενδρο, περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 01.04 – 14/05/17:

Μέχρι στιγμής, τέσσερα άτομα έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ στους πέντε ανέρχονται οι τραυματίες.

Ο ένας εξ αυτών, μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλοι δέκα επιβάτες της αμαξοστοιχίας είναι ελαφρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.

Προσπάθειες γίνονται ακόμη για τον εντοπισμό και τον απεγκλωβισμό επιβατών.

Σχετικά άρθρα