Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίτιμος δημότης Λάρισας τον Ιούνιο ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

Επίτιμος δημότης Λάρισας τον Ιούνιο ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Απόστολος Καλογιάννης, Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, Θεσσαλία, Λάρισα, Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Με τον αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο συναντήθηκε το μεσημέρι, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στην αλβανική πρωτεύουσα, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής του δημοτικού συμβουλίου.

Στη συνάντηση ο Απ. Καλογιάννης ενημέρωσε επισήμως τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λαρισαίων να ανακηρυχθεί ο αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος επίτιμος δημότης του δήμου Λαρισαίων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν στην επικείμενη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στη Λάρισα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου και την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Τάχος και οι επικεφαλής παρατάξεων Ρένα Καραλαριώτου, Κ. Τζανακούλης και Ντ. Διαμάντος. Στη συνάντηση στην Αρχιεπισκοπή παρέστη ο Χρήστος Παπανικολάου, γνωστός Λαρισαίος ζωγράφος και επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας.

Σχετικά άρθρα