Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βγαίνει από το νοσοκομείο η Μυρτώ της Πάρου

Βγαίνει από το νοσοκομείο η Μυρτώ της Πάρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Κακοποίηση Ανηλίκου, Λάρισα, Μυρτώ, Πάρος, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Στο σπίτι της αναμένεται να επιστρέψει τα επόμενα 24ωρα η Μυρτώ, η κοπέλα που το 2012, σε ηλικία 15 ετών, έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης και βιασμού στην Πάρο και τα τελευταία τρία χρόνια νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, με τη συγκατάθεση των γιατρών της αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της και να συνεχίσει από εκεί τον αγώνα της για αποκατάσταση.

Το τραγικό περιστατικό της άγριας κακοποίησης του κοριτσιού, που έκανε διακοπές με τη μητέρα του στην Πάρο, είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Στα τέλη Ιουλίου του 2012, γύρω στις 20.30 το βράδυ έκαναν μπάνιο στη Χρυσή Ακτή και κάποια στιγμή η μητέρα της την έχασε.

Η γυναίκα άρχισε να την αναζητά και βρήκε τη 15χρονη πίσω από τα βράχια, αναίσθητη και σε κακή κατάσταση.

Το κορίτσι έφερε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, ενώ ήταν ημίγυμνο.

Δράστης της άγριας κακοποίησης ήταν νεαρός Πακιστανός, που καταδικάστηκε σε ισόβια και επιπλέον 25 χρόνια κάθειρξη, καθώς και σε ισόβια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Η Μυρτώ, που υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, νοσηλεύθηκε αρχικά για περίπου πέντε μήνες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Στη συνέχεια πέρασε επτά μήνες σε νοσοκομείο της Βοστώνης και μετά μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης Animus στη Λάρισα.

Πηγή: onlarissa.gr

Σχετικά άρθρα