Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

145.000 φιάλες νερού στέλνει στην Κεφαλονιά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

145.000 φιάλες νερού στέλνει στην Κεφαλονιά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Κεφαλονιά, Σεισμός,

Η έκφραση έμπρακτης αλληλεγγύης είναι χρέος όλων των Ελλήνων αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς.

Με τις υποδομές να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές και εκατοντάδες κτίρια να έχουν κριθεί ακατάλληλα, οι σεισμόπληκτοι είναι υποχρεωμένοι επί μέρες να ζουν, και να κοιμούνται σε σκηνές, σε γυμναστήρια, σε πλοία και στα αυτοκίνητά τους.

Πολλοί εξ αυτών, παρά την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού, στερούνται ακόμη και βασικά αγαθά, όπως φαγητό και νερό.

Συναισθανόμενο την ευθύνη του και ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα αποστείλει τα επόμενα 24ωρα 145.000 φιάλες νερού (500 ml.), προκειμένου να μοιραστούν στους κατοίκους ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Οι σχετικές συνεννοήσεις με τη δημοτική αρχή και το Επιμελητήριο του νησιού έχουν ολοκληρωθεί, για την παραλαβή και διάθεση της βοήθειας.

Το Ε.Ε.Α θα επιδιώξει άμεσα τον συντονισμό των επαγγελματικών κλάδων που απαρτίζουν το Διοικητικό του Συμβούλιο για την συγκέντρωση και αποστολή νέας βοήθειας, ευθυγραμμιζόμενο πάντα με τις συνθήκες διαβίωσης που θα διαμορφώνονται ώρα με την ώρα για τους κατοίκους της Κεφαλονιάς.

Σχετικά άρθρα