Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γιατρός που είχε το ατύχημα στο “Ελπίς”

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γιατρός που είχε το ατύχημα στο “Ελπίς”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), Νοσοκομεία,

Με σοβαρή τραυματική βλάβη εγκεφάλου και εγκεφαλικές θλάσεις νοσηλεύεται στην εντατική του «Γεννηματάς» ο ειδικευόμενος γιατρός που τραυματίστηκε σε ατύχημα στο νοσοκομείο «Ελπίς».

Πάντως, η κατάστασή του είναι σταθερή, χωρίς περαιτέρω επιδείνωση της εγκεφαλικής βλάβης.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του «Γεννηματάς»

Ο ασθενής Β.Ν. 26 ετών, νοσηλεύεται από 13-3-2017 και ώρα 17:50 στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας με σοβαρή τραυματική βλάβη εγκεφάλου και εγκεφαλικές θλάσεις μετά από αναφερόμενη πτώση.

Ο ασθενής αντιμετωπίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο “ΕΛΠΙΣ” όπου και υπηρετούσε, μεταφέρθηκε στη συνέχεια διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας για συνέχιση της υποστήριξης των ζωτικών λειτουργιών του.

Βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση υπό τον έλεγχο όλων των εμπλεκομένων ειδικοτήτων.

Παραμένει διασωληνωμένος σε σταθερή κλινική κατάσταση χωρίς περαιτέρω επιδείνωση της εγκεφαλικής βλάβης όπως αποδεικνύεται και από τον σημερινό παρακλινικό έλεγχο.

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) κατήγγειλε πως ο ειδικευόμενος γιατρός «έκανε το λάθος να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, εντός του νοσοκομείου, και η κουπαστή υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση».

Ωστόσο, η διοίκηση του νοσοκομείου σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργότερα διέψευσε ότι ο γιατρός τραυματίστηκε επειδή υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας, κάνοντας λόγο για αβάσιμες φήμες.

Σχετικά άρθρα