Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα κυκλοφορούν ανασφάλιστα στους ελληνικούς δρόμους

Εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα κυκλοφορούν ανασφάλιστα στους ελληνικούς δρόμους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφάλεια Αυτοκινήτου, Αυτοκίνητο, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας,

Εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα κυκλοφορούν ανασφάλιστα στους ελληνικούς δρόμους υπογραμμίζει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η γενική διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος Μαργαρίτα Αντωνάκη.

«Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, αν κάποιος δεν μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του, θα πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες του», τονίζει η κ. Αντωνάκη.

Στην Ελλάδα κυκλοφορεί ανασφάλιστο, περίπου το 13% – 14% των οχημάτων, όπως αναφέρει η ίδια.

«Σίγουρα μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα που μας απειλούν καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους», προσθέτει και σημειώνει ότι η οικονομική κρίση είναι σίγουρα ένας παράγοντας που επηρεάζει τις επιλογές των πολιτών σε ό,τι έχει να κάνει με την ασφάλισή τους, αλλά παράλληλα εντείνει και τον ανταγωνισμό των ασφαλιστικών εταιριών, που ππροκειμένου να ανταποκριθούν στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική κατάσταση, οι ασφαλιστικές εταιρίες προσαρμόζουν τα προγράμματα και τις καλύψεις που προσφέρουν.

Η κ. Αντωνάκη αναφέρει επίσης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι έχει ολοκληρωθεί η προσαρμογή των ηλεκτρονικών συστημάτων των ασφαλιστικών εταιριών και άμεσα αναμένεται η εφαρμογή της διαδικασίας ηλεκτρονικού ελέγχου της κυκλοφορίας ανασφάλιστων οχημάτων.

Σχετικά άρθρα