Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Περισσότερα από 59 εκατομμύρια ευρώ μοίρασε τον Ιανουάριο το «Πάμε Στοίχημα»

Περισσότερα από 59 εκατομμύρια ευρώ μοίρασε τον Ιανουάριο το «Πάμε Στοίχημα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Τον Ιανουάριο του 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 59 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου 2017, τα κέρδη που μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» ξεπέρασαν τα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας βρέθηκε στην Αττική. Επέλεξε αγώνες από τη 2η κατηγορία της Ολλανδίας και, παίζοντας Ημίχρονο/Τελικό με το σύστημα R-Group, με 7 ευρώ κέρδισε 21.639 ευρώ.

Σε 3,3 εκατομμύρια ευρώ ανήλθαν τα επιπλέον κέρδη από το Mega Booster

Τα κέρδη στο «Πάμε Στοίχημα» πολλαπλασιάζονται με το Mega Booster, τη μεγάλη προωθητική ενέργεια του ΟΠΑΠ, που δίνει επιπλέον μπόνους από 5% έως 100% στους τυχερούς που επιλέγουν από 3 αγώνες και πάνω (πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ στη Euroleague και το NBA, με μπόνους από 10% έως 100% για τις τετράδες και πάνω.

Το Mega Booster έχει μοιράσει έως τώρα 3,3 εκατομμύρια ευρώ, σε επιπλέον κέρδη. Την προηγούμενη εβδομάδα ένας ακόμη νικητής διπλασίασε τα κέρδη του χάρη στο Mega Booster.

Ο νικητής από τον νομό Πέλλης, με 7,5 ευρώ κέρδισε 1.448 ευρώ. Προέβλεψε σωστά το Τελικό Αποτέλεσμα σε 14 αγώνες από την Premier League, τη Serie A, τη Βundesliga, τη La Liga, τη Ligue 1 και τη Super League. Τα επιπλέον κέρδη του από το Mega Booster ανήλθαν σε 724 ευρώ.

Σχετικά άρθρα