Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιες ώρες θα κλείσουν την Κυριακή τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης λόγω της βόμβας στο Κορδελιό

Ποιες ώρες θα κλείσουν την Κυριακή τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης λόγω της βόμβας στο Κορδελιό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, ΚΤΕΛ (Κοινά Ταμεία Εισπράξεων Λεωφορείων),

Κλειστός για λίγες ώρες θα παραμείνει την Κυριακή ο σταθμός «Μακεδονία» των ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της επιχείρησης απομάκρυνσης της βόμβας, που βρέθηκε στο Κορδελιό και κατόπιν αποφάσεως του συντονιστικού οργάνου της περιφέρειας. Συγκεκριμένα, ο σταθμός θα παραμείνει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι.

Στο σταθμό θα βρίσκονται υπάλληλοι της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. στα εκδοτήρια και τις αποθήκες, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους επιβάτες, ενώ το ίδιο θα κάνουν και οι τηλεφωνητές της εταιρείας.

Μέχρι την ολοκλήρωση της επιχείρησης απομάκρυνσης της βόμβας δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από τον σταθμό. Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Αθήνα, θα αναχωρούν από τις νέες εγκαταστάσεις της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. που βρίσκονται μέσα στο κτήριο του σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης, Μοναστηρίου 28.

Το ίδιο ισχύει και για τις αφίξεις των λεωφορείων από Αθήνα, που θα τερματίζουν στον νέο σιδηροδρομικό σταθμό. Τα ενδονομαρχιακά δρομολόγια (προς Σταυρό, Ασπροβάλτα, Ζαγκλιβέρι κλπ) θα αναχωρούν και θα καταλήγουν στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό (Μοναστηρίου 28).

Σχετικά άρθρα