Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Τσουχτερό κρύο αλλά χωρίς βροχές το Σάββατο

Καιρός: Τσουχτερό κρύο αλλά χωρίς βροχές το Σάββατο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Γενικά καλός θα είναι ο καιρός το Σάββατο σε ολόκληρη τη χώρα, με αρκετό κρύο, και μόνο στο Ιόνιο το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα ως 7 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 5 με 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο, ενώ παγετός θα σημειώνεται το βράδυ και νωρίς το πρωί σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, γενικά αίθριος καιρός με πολύ κρύο το πρωί. Η θερμοκρασία από μείον 8 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 1 έως 7 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στο Ιόνιο το απόγευμα. Άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 2 έως 12 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ήλιος με τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από μείον 2 έως 13 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγα σύννεφα και θερμοκρασία έως 12 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις. Βοριάδες 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση και το θερμόμετρο από 4 έως 12 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, καλός καιρός. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και θερμοκρασία έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με λίγα σύννεφα. Ο υδράργυρος από μείον 4 έως 10 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός. Βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ, και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα