Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Έφυγε” η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Βιργινία Μανασάκη

“Έφυγε” η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Βιργινία Μανασάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Περιφέρεια Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

«Έφυγε» από τη ζωή η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Βιργινία Μανασάκη, σε ηλικία 43 ετών, μετά από σκληρή μάχη, που έδινε τους τελευταίους μήνες με την επάρατη νόσο.

Η αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας, νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Γ.Παπανικολάου, όπου είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και τελικά σήμερα το μεσημέρι κατέληξε.

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης:

«Ο πρόωρος χαμός της Βιργινίας Μανασάκη σκορπίζει θλίψη στην Περιφέρεια Κρήτης, στην κοινωνία, στην οικογένεια της. Έφυγε από την ζωή ένας νέος άνθρωπος με δημιουργικότητα, όνειρα για το μέλλον και έδινε με θάρρος μέχρι την τελευταία στιγμή μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο. Η Βιργινία Μανασάκη διακρίθηκε για το ήθος της, την αγάπη της για την Κρήτη, την Αυτοδιοίκηση. Ήταν μια πολύτιμη και ακούραστη συνεργάτιδα και πρόσφερε σπουδαίο έργο στην Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα στο τομέα ευθύνης της ως Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας. Αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, στην κοινωνία, για να θυμούνται την προσφορά και την συμβολή της στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του νησιού. Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στο σύζυγο της , στα παιδιά της σε όλη την οικογένεια της-τους συγγενείς. Όλοι θα την θυμόμαστε στο Περιφερειακό Συμβούλιο με αγάπη και ευγνωμοσύνη για την συνεργασία που είχαμε και το ουσιαστικό έργο που μας αφήνει.»

Σχετικά άρθρα