Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί βγήκαν στους δρόμους οι πυροσβέστες – Σε τι αντιδρούν

Γιατί βγήκαν στους δρόμους οι πυροσβέστες – Σε τι αντιδρούν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Περιφερειακά Αεροδρόμια, Πυροσβέστης, Πυροσβεστική Υπηρεσία,

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το μεσημέρι της Παρασκευής οι πυροσβέστες μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΕΥΠΣ).

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η πορεία τους προς τη Βουλή.

Οι πυροσβέστες διαμαρτύρονται για τις προθέσεις της κυβέρνησης να μεταφερθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας, προκειμένου να στελεχώσουν τα αεροδρόμια που εξαγόρασε η Fraport.

«Το Πυροσβεστικό Σώμα έχει ανάγκη από προσλήψεις, έχει ανάγκη από ομογενοποίηση του προσωπικού του, έχει ανάγκη από αναβάθμιση των υπαλλήλων του με την εφαρμογή ενός σύγχρονου Βαθμολογίου κατωτέρων και όχι από οποιαδήποτε προσπάθεια κατάργησης του κανονισμού μεταθέσεων με απώτερο σκοπό την προσπάθεια νομιμοποίησης της αυθαιρεσίας και δη με μετακινήσεις πυροσβεστών προς τα αεροδρόμια που εξαγόρασε μια ιδιωτική εταιρία (Fraport)», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

Τέλος καλούν τους, αρμοδίους να εγκύψουν στα πραγματικά προβλήματα, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι κι αυτοί άνθρωποι οικογενειάρχες με ανάγκες και υποχρεώσεις και όχι απρόσωπα όντα ενός μηχανισμού–δυνάστη των μελών του».

Σχετικά άρθρα