Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Συνοδοί ασθενούς πλάκωσαν γιατρό και τραυματιοφορέα στο Παπαγεωργίου

Απίστευτο: Συνοδοί ασθενούς πλάκωσαν γιατρό και τραυματιοφορέα στο Παπαγεωργίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου,

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όταν οι συνοδοί μιας ανήλικης ασθενούς, γρονθοκόπησαν έναν ειδικευόμενο γιατρό και επιτέθηκαν σε μία τραυματιοφορέα, χτυπώντας την στο πρόσωπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Ρομά συνοδοί του κοριτσιού, που μετέφεραν την ανήλικη στο νοσοκομείο γιατί ήταν μεθυσμένη, θέλησαν να μπουν μέσα στην αίθουσα όπου θα υποβαλλόταν σε εξετάσεις και εξαγριώθηκαν όταν ενημερώθηκαν ότι αυτό δεν ήταν εφικτό.

Τότε, οι 10 περίπου αθίγγανοι άρχισαν να φωνάζουν, να χτυπούν τζαμαρίες και να αναποδογυρίζουν καρέκλες, ενώ επιτέθηκαν και στους γιατρούς που ήθελαν να κάνουν τη δουλειά τους.

Παρότι η ασθενής είναι ανήλικη και στο νοσοκομείο δεν εφημέρευε η Παιδιατρική, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγινε εργαστηριακός έλεγχος και εκτιμήθηκε η κατάσταση της ως αιμοδυναμικά σταθερή, ενώ επί τόπου κλήθηκαν η υπηρεσία ασφαλείας του νοσοκομείου και η Άμεση Δράση.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο μεταφέρθηκαν με περιπολικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ασφάλειας Νεάπολης, όπου ακολούθησαν ο ιατρός και η τραυματιοφορέας, προκειμένου να καταθέσουν την μαρτυρία τους, αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο.

Τα ξημερώματα, η ανήλικη διακομίστηκε με ασθενοφόρο από το Χαμόγελο του Παιδιού στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου λειτουργεί Παιδιατρική Κλινική, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Παπανικολάου».

Σχετικά άρθρα