Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μετωπική Α. Γεωργιάδη με τα διαγνωστικά κέντρα για την επίσχεση εργασίας

Μετωπική Α. Γεωργιάδη με τα διαγνωστικά κέντρα για την επίσχεση εργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Διαγνωστικά Κέντρα, ΕΟΠΥΥ, Επίσχεση Εργασίας, Υπουργείο Υγείας,

Σε μετωπική σύγκρουση οδεύει το υπουργείο Υγείας με τους εργαστηριακούς γιατρούς και τα διαγνωστικά κέντρα που προχωρούν από σήμερα Δευτέρα σε επίσχεση εργασίας, αντιδρώντας στον συρρικνωμένο προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ για τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κάλεσε από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ τους ασφαλισμένους να πάνε για εξετάσεις μετά τις 12:00, καθώς το υπουργείο θα ζητήσει εγγράφως από όλα τα διαγνωστικά κέντρα να δηλώσουν αν θα λειτουργήσουν ή όχι.

Ο κ. Γεωργιάδης, διεμήνυσε ότι όσα διαγνωστικά κέντρα δεν λειτουργήσουν «δεν θα είναι συμβεβλημένα ούτε τώρα, ούτε στον αιώνα τον άπαντα», προσθέτοντας ότι η επίσχεση εργασίας δεν έχει νόημα καθώς οι συμβάσεις τους έχουν λήξει.

«Σήμερα θα παρουσιάσουμε τους όρους της νέας συμβάσεως», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς σήμερα θα γίνει η κρίσιμη συνάντηση για το θέμα με τους εκπροσώπους του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και των παρόχων του ΕΟΠΥΥ.

Τέλος ο υπουργός επεσήμανε ότι όσοι επιθυμούν να συμβληθούν με τους νέους όρους, θα παρέχουν υπηρεσίες «από σήμερα ίσως και αύριο».

Σχετικά άρθρα