Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαφάνιση μυστήριο γυναίκας από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου

Εξαφάνιση μυστήριο γυναίκας από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γέφυρα Ρίου - Αντιρίου,

Με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα Πρωτοχρονιά ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες στην θαλάσσια περιοχή γύρω από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου, για τον εντοπισμό μιας γυναίκας που νωρίς το πρωί του Σαββάτου εγκατέλειψε το όχημά της στην γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης κι εξαφανίστηκε.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές που ξεκίνησαν έρευνες καθώς εξετάζεται το σενάριο να έχει πέσει στη θάλασσα. Οι έρευνες του Λιμενικού σταμάτησαν αργά το απόγευμα λόγω σκότους και συνεχίζονται σήμερα από το πρώτο φως της ημέρας.

Οι έρευνες γίνονται με έμφαση την ακτογραμμή όπου ενδεχομένως τα ρεύματα της θάλασσας έχουν παρασύρει την γυναίκα που χθες παραμονή πρωτοχρονιάς -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις – προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, να πηδήξει από το κατάστρωμα της γέφυρας. Και μάλιστα από ένα σημείο όπου το ύψος είναι μεγάλο και οι εκτιμήσεις θέλουν η πρόσκρουση στο νερό να επιφέρει σχεδόν βέβαιο θάνατο.

Από τις κάμερες ασφαλείας της γέφυρας σύμφωνα με το thebest.gr φαίνεται ένα όχημα να κινείται στο ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο και να σταματά μεταξύ του 1ου και του 2ου πυλώνα. Φαίνεται ένα άτομο να κατεβαίνει από το μαύρο όχημα μάρκας Mercedes A CLASS, ωστόσο από την ανάλυση των καμερών δεν μπορεί να ξεκαθαριστεί αν ήταν άνδρας ή γυναίκα. Επίσης όπως ενημερώθηκε το thebest.gr επιβεβαιώθηκε πως το άτομο δεν περπάτησε στο κατάστρωμα της γέφυρας και κάποια στιγμή, χάθηκε και από τις κάμερες.

Σχετικά άρθρα